Over ons

Bij Alca zijn we gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige grote maten herenkleding die stijl, comfort en vertrouwen bieden aan mannen met een grotere lichaamsbouw. Ons verhaal begint met een diepgaand begrip van de unieke behoeften en uitdagingen waarmee mannen met grote maten te maken hebben.

De missie van Alca

Onze missie is om mannen met grote maten de mogelijkheid te geven om zich op hun best te voelen, ongeacht hun lichaamstype. We begrijpen dat het vinden van goed passende kleding een uitdaging kan zijn en dat veel mannen zich niet goed bediend voelen door traditionele kledingmerken. Daarom hebben we Alca opgericht, een merk dat zich volledig richt op de behoeften van mannen met grote maten.

Bij Alca geloven we dat comfort en stijl hand in hand moeten gaan. We zijn er trots op dat we kledingstukken van hoge kwaliteit bieden die niet alleen goed passen, maar ook modieus zijn. Onze ontwerpen zijn zorgvuldig vervaardigd om de juiste pasvorm en proporties te bieden, waardoor mannen met grote maten zich comfortabel en zelfverzekerd kunnen kleden.

Top kwaliteit en duurzaam

Bij Alca stellen we hoge eisen aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze duurzame kledingstukken worden vervaardigd in onze eigen productiefaciliteiten in Tunesië, die SA8000-gecertificeerd* zijn en zich richten op een minimale milieu-impact en CO2-neutrale productie. We werken samen met deskundige vakmensen en gebruiken alleen de beste materialen, zodat onze kleding niet alleen duurzaam is, maar ook lang meegaat. Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige kleding met een positieve impact op het milieu. Ontdek onze collectie en sluit je aan bij ons streven naar duurzaamheid voor een betere wereld.

(*De SA8000-certificering houdt in dat de productie voldoet aan de normen op het gebied van arbeidsomstandigheden, zoals geen kinderarbeid, geen dwangarbeid, gezonde en veilige werkomstandigheden, eerlijke lonen en respect voor vakbondsvrijheid.)

Winkelgemak

Bij Alca streven we naar een naadloze winkelervaring. We begrijpen dat het vinden van grote maten kleding soms ontmoedigend kan zijn, en daarom hebben we ons best gedaan om het winkelen bij ons eenvoudig en plezierig te maken. Onze website is gebruiksvriendelijk en biedt gedetailleerde maatinformatie om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze kunt maken.

Gemeenschap creëren

We willen graag een gemeenschap creëren waar mannen met grote maten zich begrepen en gewaardeerd voelen. Daarom luisteren we naar onze klanten en hechten we veel waarde aan hun feedback. We streven ernaar om continu te verbeteren en ons assortiment aan te passen aan de veranderende behoeften en wensen van onze klanten.

Alca, speciaal voor de man met een grote maat

Bij Alca geloven we dat elke man met een grotere lichaamsbouw het verdient om kleding te dragen die perfect past en zijn persoonlijkheid weerspiegelt. We nodigen je uit om onze collectie te ontdekken en te ervaren hoe Alca het verschil kan maken in je kledingkast. Sluit je aan bij onze gemeenschap van zelfverzekerde mannen en maak je klaar om je stijl naar een hoger niveau te tillen! 

Life fits easy.

T-shirts

Polo's

Boxershort