Stays Fresh

Hoe werkt Polygiene StayFresh?

Polygiene StayFresh is een technologie die wordt toegepast op textiel, zoals ondergoed, om onaangename geurtjes te voorkomen en het kledingstuk langer fris te houden. Deze technologie maakt gebruik van zilverzout, een natuurlijk antimicrobieel middel, dat op moleculair niveau in het textiel wordt verwerkt. Wanneer zweet op het behandelde textiel terechtkomt, remt het zilverzout de groei van geurveroorzakende bacteriën, waardoor de ontwikkeling van onaangename geurtjes wordt voorkomen. Dit zorgt ervoor dat het ondergoed langer fris blijft en minder vaak gewassen hoeft te worden, wat niet alleen goed is voor het behoud van het textiel, maar ook voor het milieu.

Voordelen van Polygiene StayFresh

Het gebruik van Polygiene StayFresh-behandeld ondergoed biedt verschillende voordelen die bijdragen aan een verbeterde gebruikerservaring:

  1. Langdurige frisheid: Door de behandeling met Polygiene StayFresh blijft het ondergoed langer fris doordat de groei van geurveroorzakende bacteriën wordt geremd. Dit zorgt ervoor dat zelfs na langdurig dragen het ondergoed nog steeds fris aanvoelt.
  2. Verminderde geurontwikkeling: De antimicrobiële eigenschappen van Polygiene StayFresh zorgen ervoor dat geurveroorzakende bacteriën worden geremd, waardoor onaangename geurtjes worden voorkomen. Dit zorgt voor een meer hygiënische en comfortabele draagervaring.
  3. Minder vaak wassen: Omdat Polygiene StayFresh de groei van bacteriën remt en geurontwikkeling voorkomt, hoeft het ondergoed minder vaak gewassen te worden. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar verlengt ook de levensduur van het ondergoed en draagt bij aan een duurzamer gebruik van kleding.

Kortom, het gebruik van Polygiene StayFresh-behandeld ondergoed biedt gebruikers langdurige frisheid, verminderde geurontwikkeling en de mogelijkheid om het ondergoed minder vaak te wassen, wat resulteert in een comfortabele en hygiënische draagervaring.

 

 

Beschermt tegen lichaamsgeuren

Polygiene StayFresh remt de groei van geurveroorzakende bacteriën, waardoor geuren bij de bron worden gestopt.

 

Houdt textiel fris en hygiënisch

Zelfs bij zweet, vochtigheid of andere vormen van vocht, maakt Polygiene StayFresh het onmogelijk voor bacteriën om zich te vermenigvuldigen.

 

Meer dragen, minder wassen

Minder geur betekent dat je je textiel minder vaak hoeft te wassen, wat water en energie bespaart.

 

Langdurige frisheid

Doordat het integraal is verwerkt in het textiel, blijft Polygiene StayFresh gedurende de levensduur van de meeste producten behouden.

 

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid

Ondergoed behandeld met Polygiene StayFresh biedt niet alleen voordelen op het gebied van geurpreventie en langdurige frisheid, maar draagt ook bij aan duurzaamheid door de levensduur van het kledingstuk te verlengen.

Doordat het ondergoed minder vaak gewassen hoeft te worden dankzij de geurwerende eigenschappen van Polygiene StayFresh, wordt de slijtage aan de stof verminderd. Dit resulteert in een langere levensduur van het ondergoed, wat op zijn beurt leidt tot minder frequente vervanging en dus minder productie van nieuw ondergoed. Hierdoor wordt de vraag naar nieuwe grondstoffen verminderd en wordt de hoeveelheid textielafval verminderd.

Bovendien leidt het verminderen van het aantal wasbeurten tot een aanzienlijke vermindering van water- en energieverbruik, omdat er minder water, wasmiddel en energie nodig zijn om het ondergoed schoon te maken. Dit resulteert in een kleinere ecologische voetafdruk en draagt bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het verminderen van de impact op het milieu.

Kortom, door het gebruik van Polygiene StayFresh-behandeld ondergoed wordt niet alleen de levensduur van het kledingstuk verlengd, maar wordt ook bijgedragen aan een duurzamere kledingconsumptie door het verminderen van water- en energieverbruik en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk.

Maak kennis met een aantal Stays Fresh artikelen