Blog

 • 8 mannen mode trends voor heren met grote maten
  5 maart 2024
  64 min read

  8 mannen mode trends voor heren met grote maten

  In de wereld van herenmode vind je allerlei trendy en flatterende modekeuzes voor heren met grote maten. Van oversized kleding, duurzame kleding en retro looks tot gestructureerde lagen en dubbel denim. Ontdek de laatste trends in grote maten herenmode en laat je inspireren.
 • T-shirt modellen voor mannen met een grote maat
  5 maart 2024
  63 min read

  T-shirt modellen voor mannen met een grote maat

  Er zijn diverse pasvormen voor heren shirts op de markt die je figuur flatteren, maar ook pasvormen die een complete mismatch zijn. Van een tijdloze regular fit T-shirt tot een gestroomlijnd slim fit T-shirt, athletic fit, spieren benadrukkende muscle fit, relaxte loze fit, trendy longline fit of comfortabele oversized fit. Sommige fits kun je met een grote maat beter vermijden, zoals een muscle fit. We zetten alle T-shirt modellen voor je op een rijtje.
 • Wat zijn de beste T-shirts voor heren met grote maten?
  5 maart 2024
  63 min read

  Wat zijn de beste T-shirts voor heren met grote maten?

  Het beste T-shirt voor heren met een grote maat heeft een pasvorm die de verhoudingen van een groot bovenlichaam volgt en stroomlijnt. Daarnaast is de kwaliteit van de shirt cruciaal voor optimaal vormbehoud en draagcomfort. Ontdek daarom waar je op moet letten voor de ideale pasvorm voor heren met een grote maat, wat het beste materiaal is voor grote maten T-shirts en welke kleur en neklijn het beste passen bij mannen met een maat meer.
 • Bierbuik camoufleren voor mannen
  5 maart 2024
  62 min read

  Bierbuik camoufleren voor mannen

  Bierbuik? Geen zorgen, je bent absoluut niet de enige. Tegenwoordig hebben steeds meer mannen te maken met dat vervelende buikje. Het staat soms schertsend bekend als een "bierbuik" vanwege de associatie met overmatige bierconsumptie. Maar wist je dat een dikke buik ook voorkomt bij mannen die helemaal geen bier drinken?
 • Welk model broek bij dikke buik voor heren?
  1 december 2023
  63 min read

  Welk model broek bij dikke buik voor heren?

  Het vinden van de juiste broek kan een uitdaging zijn, vooral voor mannen met grote broekmaten. Ontdek verschillende modellen broeken en jeans pasvormen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook stijlvol staan bij mannen met een voller figuur.
 • 8 kledingtips voor mannen met grote maten
  1 december 2023
  63 min read

  8 kledingtips voor mannen met grote maten

  Het vinden van de juiste kleding kan een uitdaging zijn, vooral als je een grotere maat hebt. Gebruik daarom onze 8 kleding tips voor mannen met grote maten. Zo stel jij gemakkelijk een goede outfit samen die je persoonlijke stijl weerspiegelt.
 • Waarom hebben mannen een dikke buik?
  1 december 2023
  63 min read

  Waarom hebben mannen een dikke buik?

  Een dikke buik bij mannen heeft verschillende oorzaken, zoals overmatige calorie-inname, alcohol, ouderdom, stress en een disbalans van de hormonen. Een dikke buik of 'bierbuik' komt bij ongeveer 1 op de 100 mannen voor na hun 50e. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende oorzaken.