✔ Gratis verzenden en retourneren. ✔ 100% verantwoord geproduceerd.

Alca Fashion T-shirts voor grote maten

Wat ons drijft...

Waarom de T-shirts niet passend zijn (en waarom dat niet jouw schuld is)
Heb je dit ook al voorgehad: een mooi T-shirt in maat XL dat eerder een Large lijkt? Of dat het – net andersom - veel te wijd uitvalt? T-shirt maten zijn niet overal ter wereld identiek en vaak afhankelijk van het land van herkomst.
Heb je een buikmaatje meer en zoek je een T-shirt in de voor jouw geschikte maat 1XL t.e.m. 8XL, dan heb je niets aan die standaard maten. Het is helemaal niet jouw schuld dat die T-shirts je niet perfect passen.

Heb je een buikmaatje meer en ben je op zoek naar een XXL T-shirt voor je basis collectie?
Zowel in de winkel als in webshops blijkt het moeilijk om de geschikte T-shirts te vinden en loop je snel tegen een aantal irritaties aan:

 • De meeste extra XXL T-shirts vallen qua pasvorm tegen: te wijd over de schouders hangend, te lange mouwen, een te kleine of te losse halskraag,…
 • De onderkant van het T-shirt is óf te lang óf te kort óf sluit niet mooi aan, met een soms snel zichtbare buik of slobberig uiterlijk als resultaat. Dit kan je onzeker maken en dat is natuurlijk niet wat je wilt.
 • De perfecte T-shirt vinden is lastig. Is het niet te groot of te klein, dan is de kwaliteit ondermaats of de kleuren niet wat je verkiest.
 • De zoektocht naar het geschikte T-shirt kan je zo vaak heel wat tijd kosten. Vind je het dan uiteindelijk toch na lang zoeken, speuren en scrollen, dan blijkt het niet op voorraad te zijn of ben je niet helemaal zeker over de maatvoering.
 • Elk merk blijkt z'n eigen maten te hebben. Kortom: ergernis en gedoe met vaak terugzenden tot gevolg.

Revolutionair nieuw T-shirt
Alca Fashion is een webshop met speciaal ontwikkelde basic T-shirts voor mannen met een buikmaat van 1XL t.e.m. 8XL

 • Een Alca Classic T-shirt is zodanig ontworpen dat het bij de schouderlijn en borst perfect aansluit.
 • Het Alca T-shirt is ook aan de onderkant op een unieke en stijlvolle wijze aangepast voor de man met een maatje meer.
 • De geraffineerde pasvorm weet zelfs een forse buikmaat beter te camoufleren.
 • Resultaat: een veel betere uitstraling. 

Een Alca Fashion T-shirt is uiterst nauwkeurig afgestemd op de mannelijke lichaamsverhoudingen tussen de extra large buikmaat, de borstmaat en schouders.
In het bijzonder voor de man die online een perfect passend T-shirt zoekt in de maten 1XL t/m 8XL.

Op zoek naar grote maten T-shirts voor een buikmaatje meer?
Is je buikomvang tussen de 112 en 178 cm en zoek je een comfortabel effen T-shirt in de extra grote maten 1XL, 2XL, 3XL , 4XL, 5XL, 6XL, 7XL tot 8XL? Dan zijn we blij dat je de weg naar onze webshop hebt gevonden! En… we maken het heel makkelijk voor je!

Je perfect passende T-shirt bij Alca Fashion in 1-2-3
Met de unieke 'buikmaat-tabel' kan je snel en eenvoudig je geschikte maat bepalen. Daarna zie je enkel nog de t-shirts die bij je passen. Snel, makkelijk en leuk! Bestellen kan in 3 stapjes:
1. Bepaal je maat 
2. Kies uit ronde hals of v-hals
3. Kies je favoriete kleur

T-shirts vormen de basis collectie van je kledingkast
Elk man vindt het fijn om in het bezit te zijn van bijvoorbeeld een paar mooie effen witte en zwarte basis T-shirts in de goede maat en met een goede pasvorm. Bijvoorbeeld voor onder een overhemd, onder een polo of lekker luchtig en sportief in plaats van een hemd.

Waar heeft de man nog meer behoefte aan?
Geen gezeur met eindeloos zoeken en scrollen op de webshop, maar snel en makkelijk het passende T-shirt kunnen vinden en bestellen.

Basis uitgangspunten Alca Classic T-shirts

 • De juiste pasvorm van Alca Classic T-shirts
 • We hebben bij Alca Fashion unieke T-shirts laten ontwerpen voor de man met een buikmaatje meer. Verschillende mannen hebben model gestaan om voor Alca Classic T-shirts de perfecte maatlijn te ontwikkelen.
 • De ontwikkelde basic T-shirts voor mannen met een buikmaat van 1XL t/m 8 XL zijn zodanig ontworpen dat het bij de schouderlijn en borst perfect aansluit.
 • Aan de onderkant is het T-shirt aangepast en op een stijlvolle en geraffineerde wijze zodanig gemaakt dat de pasvorm zelfs een forse buik beter weet te camoufleren.

Een Alca Fashion T-shirts blijft goed in vorm
Om een T-shirt lang goed te houden is het belangrijk dat deze na het wassen weer in zijn oorspronkelijke vorm terugkomt. Om dit te kunnen bereiken hebben we 5% elastomeer aan het katoen toegevoegd. Dit verhoogt aanzienlijk het draagcomfort.

Maatvast T-shirt
Onze maatvoering blijft constant. Het online bestelde Alca T-shirt in jouw maat zal niet de ene keer groter uitvallen en de andere keer weer te klein zijn.

Constante T-shirt kwaliteit
Je hebt er niets aan als een T-shirt na een paar keer wassen helemaal uit model is geraakt of gekrompen is. Daarom hechten we bij Alca Fashion zeer veel waarde aan een goede kwaliteit van de katoensoort. We kozen voor Indiaas katoen met lange gekamde vezel. Een belangrijk kenmerk van deze stof is dat het minder “pilling” (pluizen) geeft en zachter aanvoelt.

Maat en waslabels
Elk T-shirt voorzien we van een opdruk met de maat en wasvoorschriften. Je zal dus geen last hebben van hinderlijke labels in de nek.

Snelle levering en service
Bij Alca Fashion hechten we veel belang aan jouw tevredenheid als klant.
Jij staat bij ons centraal. We zorgen voor een snelle levering van je T-shirt(s) en mochten er toch problemen zijn, dan vinden we het bij Alca Fashion zeer belangrijk dat deze zo snel mogelijk en adequaat worden opgelost. 
Ben je niet tevreden over je T-shirt? Dan kan je het terugsturen en betalen we je geld terug of sturen we een nieuw arikel op. Niet goed, geld terug.
Ook als er vragen en/of opmerkingen zijn over het product of over de service, zullen we het bij Alca Fashion zo goed mogelijk uitzoeken. Je mag van ons een verhelderend antwoord verwachten.

Alca Fashion als fabrikant
Anticiperend op de laatste ontwikkelingen in de kledingbranche produceert Alca Fashion haar grote maten T-shirts in Tunesië.

Alca Fashion SA8000 gecertificeerd
Het productieproces van de Alca Fashion ® T-shirts is SA8000 gecertificeerd.
Dit houdt in dat er controle is op de sociale verantwoordelijkheden en de arbeidsomstandigheden tijdens het produceren van de T-shirts. Dus geen kinderarbeid onder de 15 jaar, gezonde en veilige werkomgeving, uitsluiting van discriminatie en toezicht op de wettelijke bepalingen ten aanzien van de werkuren.